DATE DE IDENTIFICARE

Cutiuta Verde SRL este societate cu răspundere limitată cu asociat unic, persoană juridică română, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legile române şi prezentul statut in Bucuresti.

Folosirea site-ului www.cutiuta-verde.ro implică acceptarea unor termeni și condiții.

CutiutaVerde isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

MODALITATI DE UTILIZARE A SITE-ULUI – COMANDA, PLATA, LIVRARE SI RETUR

Modalitatea de lansare a unei comenzi este simpla si consta in prima faza in crearea unui cont de utilizator si adaugarea de produse in cosul de cumparaturi. La finalizarea comenzii trebuie sa verificati ca formularul de comanda sa contina datele de identificare, adresa complete de expeditie, produsele si cantitatile comandate si sa bifati acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru mai multe detalii accesati Cum comand?

Plata produselor comandate se va efectua la livrarea produselor. Clientul daca doreste sa plateasca prin transfer bancar, trebuie sa mentioneze acest lucru la momentul efectuarii comenzii la rubrica de observatii si/sau poate solicita acest lucru cand primeste telefon pentru confirmarea comenzii si a datelor de expeditie. I se va transmite ulterior, prin email sau sms, contul bancar pentru efectuarea transferului.

CutiutaVerde isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite el plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre  CutiutaVerde la adresa de e-mail cutiuta.verde2013@gmail.com.  Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea banilor in cont.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

LIVRARE IN ROMANIA

Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 (cincizeci) LEI la care se adauga costurile de livrare.

Preţul produselor afişat pe site este în LEI şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte.

Termenul de livrare este 1-5 zile de la receptionarea comenzii.

În conditii speciale CutiutaVerde isi asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid cu livrare la adresa solicitata de client.

Taxele de transport si ramburs precum si termenele de livrare sunt:

–  18 lei (inclusiv rambursul) cu livrare in maxim 48 ore de la ridicarea coletului de catre curier. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei livrarea este gratuita.

Taxa de transport si ramburs va fi platita impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii daca nu s-a stabilit o alta modalitate de plata. Valoarea expeditiei este mentionata pe formularul de comanda si este inclusa in valoarea totala a comenzii. Tarifele mentionate sunt valabile pentru zonele acoperite de Curier fara kilometri suplimentari. In cazul in care localitatea dvs nu intra in zona 1, costurile suplimentare va vor fi anuntate si adaugate la valoarea rambursului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata sau nu ridica la timp coletul, daca comanda va fi anulata si produsele returnate la furnizor, clientul va suporta si costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatile de plata si livrare accesati Modalitati de plata si livrare in Romania

Politica de retur

Ne dorim sa avem cati mai multi clienti multumiti de calitatea produselor oferite de noi,  prin urmare suntem deschisi  la orice sugestie din partea dvs. Pentru orice neclaritate, nemultumire referitoare la produsele noastre, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0727782966 sau pe email cutiuta.verde2013@gmail.com

In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 produsul/produsele achizitionate de pe www.cutiuta-verde.ro, se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a invoca vreun motiv, respectand urmatoarele:

Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se poate face telefonic la 0727782966 sau prin e-mail la cutiuta.verde2013@gmail.com. CutiutaVerde va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.

Produsele cât și ambalajul acestora trebuie să fie intacte, sigilate. Clientul este responsabil de împachetarea corespunzatoare a produselor pentru expedierea acestora către CutiutaVerde.

Produsele vor fi expediate către noi, la aceeasi adresa care e mentionata pe awb-ul (nota de transport) de primire, prin aceeasi firma de curierat.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de către CutiutaVerde.

Conform prevederilor art. 13 din aceeași OUG, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 7 zile lucratoare de la data receptiei si verificarii coletului returnat, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, se va stabili o altă metodă de rambursare.

În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora. De asemenea, nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezinta urme de utilizare.

Pentru informatii suplimentare, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la cutiuta.verde2013@gmail.com sau telefonic la 0727782966.

Alte clauze importante:

CutiutaVerde nu este responsabil de eventualele întârzieri datorate transportatorului si nu este responsabil pentru deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

CutiutaVerde nu este responsabil de informatiile eronate furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic sau pe email, cerandu-i cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda.

CutiutaVerde nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv furnizorul îsi asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz CutiutaVerde va informa clientul asupra situației create.

CutiutaVerde isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de  vointa sa care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

CutiutaVerde isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Astfel, CutiutaVerde nu va livra comenzile in cazul in care comanda nu este serioasa, daca datele personale sunt completate gresit sau sunt incomplete, daca din discutia telefonica cu cel care a efectuat comanda se constata neseriozitate sau rea-intentie, sau din orice alt motiv la latitudinea CutiutaVerde. CutiutaVerde isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere.

Efectuarea comenzii implică obligația dumneavoastră de a plăti produsele comandate.

Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al siteului, imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date,  este proprietatea CutiutaVerde si este aparat de legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

CutiutaVerde garanteaza tuturor utilizatorilor acces nelimitat, in interes personal, pe site  dar nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul  in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre.

Folosirea fara acordul scris al CutiutaVerde a oricaror elemente enumerate mai sus, orice tentativa de acces neautorizat in vederea producerii de prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

CutiutaVerde isi rezerva dreptul de a modifica orice continut al site-ului fara o notificare prealabila a utilizatorilor acestuia.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

CutiutaVerde nu va putea fi raspunzatoare pentru :

– neplacerile create de intreruperea accesului in site datorate furnizorului de servicii internet (ISP) ;

– eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ;

– diferente intre imaginea unui produs din site, asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc. ;

– continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site CutiutaVerde. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza ;

– pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceputa aplicatia. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte aplicatia. ;

– acuratetea sau de cat de complet este continutul acestui site sau continutul altor site-uri legate de acesta  si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru orice  erori, greseli  sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul CutiutaVerde si serviciile sau produsele acesteia

– orice produs sau serviciu publicat sau oferit de catre o parte terta prin site-ul CutiutaVerde  sau orice site cu hiperlink sau aparut in orice banner sau alt fel de publicitate;

– monitorizarea oricaror tranzactii dintre dvs. si o parte terta oferitoare de produse sau servicii.

– nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui ;

– defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din aplicatia CutiutaVerde;

– orice daune, directe, indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consecinta, si/sau accidentale, care rezulta din sau cu privire la dvs. sau a oricarei alte persoane in legatura cu utilizarea site-ului, informatiilor, serviciilor si produselor CutiutaVerde sau prezentului acord, incluzand fara limitare, profituri pierdute, vatamari corporale, emotionale, sau orice pagube speciale, incidentale sau de consecinta ;

In nici un caz CutiutaVerde, proprietarul, administratorul sau angajatii/colaboratorii ai sai nu vor fi pasibili fata  de dvs. sau fata de orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice  erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului, vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la aplicatia, produsele si serviciile CutiutaVerde.

Utilizatorii acestui site sunt de acord neconditionat ca folosirea acestui site se face pe propriul risc, CutiutaVerde fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acesta. CutiutaVerde nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile prezentate pe site-ul Cutiu-taVerde.ro sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti. Produsele prezentate pe site sau blog si/sau comercializate prin magazinul online nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu substituie recomandarile medicale de specialitate.

PROMOTII, OFERTE SPECIALE, CONCURSURI

CutiutaVerde stabileşte propiile regulamente ale promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, in conformitate cu  legislaţia în vigoare. Aceste regulamente vor fi  aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul aplicatiei, prin retelele de socializare sau orice mijloace se considera necesare de catre organizator.

Vor beneficia de promotii doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe aplicatie. Promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică numai comenzilor care sunt înregistrate pe aplicatie în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil.

CutiutaVerde nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie si o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Sunteți de acord că odată ce ați adăugat adresa dvs de email în siteul nostru, ca și client sau abonat, să primiți din partea noastră, foarte rar, emailuri cu oferte speciale, sau informări cu privire la activitatea noastră.

SECURITATEA DATELOR / CONFIDENTIALITATE / COOKIES

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si cookies – GDPR

Recomandam citirea cu atentie a acestora.

CutiutaVerde nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

LITIGII SI DISPOZITII FINALE.

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul CutiutaVerde  sau de informatiile prezentate pe aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti sau se poate accesa pagina solutionarilor online a litigiilor https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

Va rugam sa nu ezitati a ne contacta pentru orice nelamuriri, detalii sau informatii necesare pe e-mail la cutiuta.verde2013@gmail.com sau telefonic la 0727782966 (de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00)