Politica de retur

Ne dorim sa avem cati mai multi clienti multumiti de calitatea produselor oferite de noi,  prin urmare suntem deschisi  la orice sugestie din partea dvs. Pentru orice neclaritate, nemultumire referitoare la produsele noastre, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0727782966 sau pe email cutiuta.verde2013@gmail.com

In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 produsul/produsele achizitionate de pe www.cutiuta-verde.ro, se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara a invoca vreun motiv, respectand urmatoarele:

Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se poate face telefonic la 0727782966 sau prin e-mail la cutiuta.verde2013@gmail.com. CutiutaVerde va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.

Produsele cât și ambalajul acestora trebuie să fie intacte, sigilate. Clientul este responsabil de împachetarea corespunzatoare a produselor pentru expedierea acestora către CutiutaVerde.

Produsele vor fi expediate către noi, la aceeasi adresa care e mentionata pe awb-ul (nota de transport) de primire, prin aceeasi firma de curierat.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de către CutiutaVerde.

Conform prevederilor art. 13 din aceeași OUG, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 7 zile lucratoare de la data receptiei si verificarii coletului returnat, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, se va stabili o altă metodă de rambursare.

În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora. De asemenea, nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezinta urme de utilizare.

Pentru informatii suplimentare, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la cutiuta.verde2013@gmail.com sau telefonic la 0727782966.