Numerar la livrare

Prin transfer bancar – Clientul daca doreste sa plateasca prin transfer bancar, trebuie sa mentioneze acest lucru la momentul efectuarii comenzii la rubrica de observatii si/sau poate solicita acest lucru cand primeste telefon pentru confirmarea comenzii si a datelor de expeditie. I se va transmite ulterior, prin email sau sms, contul bancar pentru efectuarea transferului.

CutiutaVerde isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite el plata produselor in avans, in cuantum de 50% din valoarea finala a comenzii.

Dupa efectuarea platii, ordinul de plata vizat de banca, dovada platii, trebuie trimisa catre  CutiutaVerde la adresa de e-mail cutiuta.verde2013@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa receptionarea banilor.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

LIVRARE IN ROMANIA

– LIVRARE GRATUITA pentru valoarea comenzii mai mare de 199 lei;

– 18 LEI/COLET (inclusiv ramburs) pentru comenzi cu valori mai mici de 199 lei;

Alte informatii importante:

Termenul de livrare este 1-5 zile de la receptionarea comenzii.

Comenzile efectuate in zilele de vineri, sambata si duminica, vor fi livrate luni. In felul acesta se evita ca produsele voastre sa stea depozitate peste weekend, in conditii incorecte, in depozitul curierului.

Comanda minima este de 50 lei la care se adauga costurile de expeditie.

Clientii fideli vor fi rasplatiti ocazional cu bonusuri surpriza si/sau vauchere, produse cadou.

Tarifele mentionate sunt valabile pentru zona acoperita de Curier, fara kilometri suplimentari. In cazul in care localitatea in care se face livrarea nu este in zona principala de acoperire, costurile suplimentare va vor fi anuntate si adaugate la valoarea rambursului

În conditii speciale (dificultati de expediere, perioada aglomerata la curier, etc) CutiutaVerde isi rezerva dreptul de a mări timpul de livrare, anuntandu-va telefonic sau prin email.

CutiutaVerde isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Daune la transport

In cazul in care unul sau mai multe produse sunt distruse sau sparte la transport, CutiutaVerde va retrimite produsule respective pe cheltuiala sa, in cel mai scurt timp.

Va rugam sa faceti cateva poze si sa ni le trimiteti pe WhatsApp la 0727782966 sau la adresa de email cutiuta.verde2013@gmail.com. Ideal ar fi sa verificati coletul care prezinta lovituri, sau deformari, in fata curierului, iar in cazul deteriorarii unor produse sa se intocmeasca un proces verbal de constatare (modelul tipizat al firmei de curierat) a pagubei.