Mamavit, 30 comprimate, PharmaSwiss

35.00 lei

Mamavit, 30 comprimate, PharmaSwiss Contine vitamine si minerale necesare pentru femei in perioada de planificare a sarcinii, pe parcursul sarcinii si al alaptarii.

Stoc epuizat

Descriere

Mamavit, 30 comprimate, PharmaSwiss

Contine vitamine si minerale necesare pentru femei in perioada de planificare a sarcinii, pe parcursul sarcinii si al alaptarii.

Mamavit are o formula potrivita pentru necesarul crescut de vitamine si minerale al femeilor din perioadele de dinainte, din timpul si de dupa sarcina.

Mamavit este deseori recomandat de medici pentru asigurarea unui profil complet de nutrienti esentiali, in doze atent selectate, necesari de la inceputul sarcinii si pana la intreruperea alaptarii la san.
Mamavit contine nivelul recomandat de 400 mcg acid folic, cu efecte favorabile asupra sarcinii normale.

In plus, vitaminele C, A, D, B6, B12, acid folic si mineralele seleniu, zinc, cupru si fier contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, Cuprul contribuie la protejarea constituentilor celulari impotriva stresului oxidativ, iar vitaminele B2 si E, precum si mineralele mangan, seleniu si zinc contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mod de administrare:
Comprimatele filmate de Mamavit se iau o data pe zi. Comprimatele se iau, de preferinta, dupa micul dejun si trebuie sa fie inghitite intregi, fara a fi mestecate. Nu trebuie luate doze mai mari decat cele recomandate. Nu se ia niciodata o doza dubla daca una din doze a fost uitata intr-una din zile. Mamavit se recomanda pe toata perioada sarcinii, incepand cu planificarea acesteia si pana la 2-3 luni dupa intreruperea alaptarii la san.

Nu luati Mamavit:
– daca aveti o sensibilitate crescuta (alergie) la oricare dintre componentele sale;
– daca aveti hipercalcemie, afectiuni determinate de un nivel crescut de fier sau daca aveti o afectare renala severa.

Nu luati Mamavit in combinatie cu alte suplimente alimentare sau cu medicamente care contin vitamine si minerale (mai ales vitamina A, acid folic, fier, cupru), deoarece doze mai mari decat doza zilnica recomandata ar putea sa aiba efecte nedorite.

Conditii de pastrare:
A se pastra la temperaturi sub 25 grade C, intr-un loc uscat, fara lumina directa.

Prezentare:
30 comprimate