Reduceri!

Gel venotonic, 200 ml, Pellamar

39.70 lei

Gelul racoritor are actiune de stimulare a circulatiei sangelui, antiedematoasa, de calmare si decongestionare. inlatura senzatia de picioare grele.

Descriere

Gel venotonic, 200 ml, Pellamar
Ingrediente naturale pentru inlaturarea sindromului de „picioare obosite”

Statul in picioare pe toata durata zilei si problemele circulatorii fac picioarele neglijate si suprasolicitate sa piarda energie si sa devina obosite. Gelul racoritor are actiune de stimulare a circulatiei sangelui, antiedematoasa, de calmare si decongestionare. inlatura senzatia de picioare grele. Dupa utilizarea gelului veti simti picioarele calmate si relaxate. Produsul va va ajuta sa va incepeti ziua relaxat, iar noptile sa le aveti odihnitoare.

Recomandat pentru tratamentul profilectic al varicelor

Utilizare:
Se aplica dimineata si seara, masând usor pe suprafata picioarelor, sau ori de câte ori se simte nevoia de inlaturare a senzatiei de oboseala a picioarelor.

Ingrediente:
Water, Aesculus Hippocastanum Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Glycerol, Citrus Limonum Oil, Peg-40 H Castor Oil, Mineral Salts and Amino Acids from Pelloid Mud, EDTA, Ethylhexylglycerin/ Phenoxyethanol, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Menthol

Prezentare:
200 ml