Omegavit E, 30 capsule, Vitacare

32.88 lei

Omegavit E contribuie la reglarea tensiunii arteriale, previne ateroscleroză, intervenind în normalizarea colesterolemiei, previne dismenoreea și mastodiniile din cursul menstruațiilor, intervine pozitiv în metabolismul grăsimilor și ajută în tratarea eczemelor și artritei reumatoide.

Descriere

Omegavit E, 30 capsule, Vitacare
Proprietăți:
Contribuie la reglarea tensiunii arteriale.
Previne ateroscleroză.
Intervine în normalizarea colesterolemiei.
Previne dismenoreea și mastodiniile din cursul menstruațiilor.
Intervine pozitiv în metabolismul grăsimilor și ajută în tratarea eczemelor și artritei reumatoide.

Compoziție :
Ulei de luminiță de seară (evening primrose) ( >9% gla) 500mg
Excipienți : vitamina e 10 ui

Acțiune :
Omegavit E contribuie la reglarea tensiunii arteriale, previne ateroscleroză, intervenind în normalizarea colesterolemiei, previne dismenoreea și mastodiniile din cursul menstruațiilor, intervine pozitiv în metabolismul grăsimilor și ajută în tratarea eczemelor și artritei reumatoide.

Indicații:
Produsul omegavit E reprezintă o sursă naturală de acizi grași polinesaturați. Evening primrose oil (epo) este un ulei obținut prin presare la rece din semințele de evening primrose (luminiță de seară), procedeu ce păstrează proprietățile naturale ale extractului. Semințele conțin până la 25% ulei gras bogat în acizi grași nesaturați, în special acid linoleic și acid gama-linolenic. Primul este un acid gras esențial, care nu poate fi sintetizat de organism, iar cel de al doilea determină sinteza prostaglandinelor, ambii acizi având un efect neutralizant al radicalilor liberi dar și un efect puternic de împiedicare a formării acestora. Prostaglandinele au acțiune vasodilatatorie, inhibă reacțiile inflamatorii și activează formarea de limfocite t (celule deficitare în cazurile de eczeme atipice). Carența acestor acizi esențiali se manifestă sub formă de eriteme cutanate, eczeme, întârzieri de creștere, hipertensiune arterială, nervozitate și se datorează unui deficit alimentar sau scăderea activității enzimelor implicate în sinteza acidului arahidonic. Printre proprietățile uleiului de luminiță de seară se evidențiază: stimularea imunității și funcțiilor cerebrale, îmbunătățirea activității sistemului nervos, creșterea vitalității și rezistenței la stres, ameliorarea stărilor depresive în alcoolism, reducerea colesterolului. în plus, are efect protector asupra ficatului și rinichiului, reduce dezechilibrele hormonale la femei, ameliorează tulburările premenstruale (combate durerile și celelalte neplăceri), ameliorează tulburările de menopauză reducând bufeurile, ajută la buna funcționare a glandei tiroide, ajută la scăderea în greutate (grăbind arderea grăsimilor și reducând depozitele adipoase), ajută în diabet, menține elasticitatea și troficitatea pielii prevenind apariția ridurilor, încetinește procesul de îmbătrînire. Datorită tuturor acestor proprietăți, uleiul de luminiță de seară ajută în cazurile de sistem imunitar slăbit, persoanele cu dezechilibre ale sistemului nervos, cu hipertensiune arterială, tromboze, hipercolesterolemie, ateroscleroză, scleroză multiplă, dismenoree, tulburări de menopauză, obezitate, diabet, eczeme atipice. Trebuie remarcat faptul că acizii grași nesaturați sunt foarte sensibili față de radicalii liberi și, de aceea, în paralel cu administrarea uleiului de luminiță de seară se recomandă consumul de preparate antioxidante.

Mod de administrare :
O capsulă x1-2 capsule /zi,înainte de masă, timp de minim 3 luni

Precauții:
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate și ferite de lumină directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Omegavit E este contraindicat pacienților cu epilepsie și celor care sunt sub medicație cu heparină. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni

Prezentare:
30 capsule

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.