Reduceri!

Vitamina C lichidă Bio 500 ml

73.00 lei

Vitamina C este un foarte bun stimulent imunitar, ajută la o asimilare optimă a vitaminelor și mineralelor esențiale și asigură un efect antioxidant.

Vitamina C Lichidă Bio:
Este un puternic antioxidant
Se administrează ușor
Are gust plăcut de fructe
Inglobează efectele binefăcătoare ale Acerolei (Vișina de Barbados)
Conține peste 150 fitonutrienți

Descriere

Vitamina C lichidă Bio 500 ml

Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.

Vitamina C lichidă BIO inglobează efectele binefăcătoare ale Acerolei (Visina de Barbados), conține peste 150 de fitonutrienți, printre care și bioflavonoidele.
Proprietățile Vitaminei C lichide 100% naturale:
Vitamina C lichida BIO este necesară la producerea de colagen în țesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă. Unele țesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen în conținut, în special pielea, membranele mucoase, dinții și oasele.
Vitamina C lichida BIO este necesară la sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale.
Vitamina C lichida BIO este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei la nivelul celulelor.
Este un puternic antioxidant.
Nici un organ nu face rezerve de vitamina C ca funcție principală a sa, așa că organismul rămâne foarte repede fără această substanță dacă nu există un aport continuu care să fie absorbit prin sistemul digestiv.