Candida Cleanse Solaray, 60 capsule, Secom

55.00 lei

Candida Cleanse Solaray, 60 capsule, Secom Formulă complexă ce contribuie la menținerea sănătății tractului uro-genital, sănătății intestinale și la detoxifierea organismului.

Descriere

Candida Cleanse Solaray, 60 capsule, Secom

Formulă complexă ce contribuie la menținerea sănătății tractului uro-genital, sănătății intestinale și la detoxifierea organismului.

Proprietăți:
– asociere complexă de pulberi și extracte din plante cu acțiune sinergică asupra tractului uro-genital;
– reduce aderarea și dezvoltarea coloniilor fungice și bacteriene la nivel digestiv, uro-genital, oro-faringian, cutanat, elimină toxinele eliberate de aceastea și la reducerea numărului de recurențe:
– menținerea mediului vaginal sănătos prin: calmarea pruritului, leucoreei și reducerea mirosului neplăcut, îmbunătățirea tensiunii și uscăciunii mucoasei vaginale, reglarea și menținerea pH-ului vaginal fiziologic, reducerea dezvoltării microorganismelor agresoare, echilibrarea raportului estrogen/progesteron;
– menține integritatea mucoasei intestinale, echilibrul florei intestinale;
– îmbunătățește digestia și asimilarea nutrienților;
– eliminarea toxinele din organism.
– echilibrează sistemul imunitar și ajută la creșterea rezistenței antibacteriene.

Ingrediente active per 2 capsule:
Trigliceride cu lanț mediu (extract din pudra de nucă de Cocos [Cocoș nucifera]) 250 mg, usturoi (Allium sativum)(extract standardizat din bulbi 3:1) 200 mg, amestec Candidă Cleanse 190 mg, amestec pentru sănătatea florei intestinale 160 mg, amestec pentru sănătatea digestivă și intestinală 120 mg, Cazeina 13 mg.

Mod de administrare:
Câte 2 capsule pe zi, seara sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Precauții:
A nu se administra femeilor însărcinate sau care alăptează. A se administra persoanelor care administrează anticoagulante doar la recomandarea unui specialist.

Prezentare:
60 capsule