Bowelcare, 60 capsule, Organic India

59.00 lei

Frunzele arborelui Bilva acționează blând pentru a preveni constipația, dar au efect benefic și în tratamentul diareei, ajută la îndepărtarea toxinelor din intestine, reglează nivelul de colesterol din sânge și mențin glicemia în limite normale.

Descriere

Bowelcare, 60 capsule, Organic India

Proprietăți:
Tranzit Intestinal, Combate Balonarea.
Bowelcare Tranzit Intestinal, Combate Balonarea este 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintentice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice. Combate Balonarea cu frunze de Bilva organice, semințe de Creson organice și târâte integrale de Psyllium Organic, facilitează tranzitul intestinal prin curățarea pereților intestinali, ajutând la eliminarea toxinelor și a reziduurilor și la îmbunătățirea peristaltismului intestinal. Combate Balonarea este revigorant, eficient și sigur pentru folosirea pe termen lung. Calmează intestinele, reduce balonarea și nu cauzează crampe sau dureri. Poate fi folosit atât când scaunul este prea tare, cât și când este prea moale.

Beneficii:
– Facilitează tranzitul intestinal
– Previne constipația și înlătură balonarea
– Stimulează peristaltismul intestinal
– Ajută la eliminarea toxinelor și a reziduurilor din intestine
– Calmează intestinele și nu cauzează crampe sau dureri
– Recomandat pentru scaun tare sau moale
– Eficient și sigur pentru folosirea pe termen lung
– Efect revigorant

Ingrediente:
– Frunze de Bilva Organice (Aegle marmelos) 600mg
– Semințe de Creson Organice (Lepidium sativum) 100g
– Târâte Integrale de Psyllium (Plantago ovață) 50mg
Alte Ingrediente:
capsule vegetale

Frunzele arborelui Bilva acționează blând pentru a preveni constipația, dar au efect benefic și în tratamentul diareei, ajută la îndepărtarea toxinelor din intestine, reglează nivelul de colesterol din sânge și mențin glicemia în limite normale.
Semințele de Creson sunt foarte apreciate în India pentru beneficiile pentru sănătate, iar în ultimele decenii au început să fie descoperite și foarte apreciate și în Europa. Bogate în vitamine, minerale și nutrienți, semințele de Creson reduc balonarea, calmează simptomele constipației și ale indigestiei, au un ușor efect laxativ, dar sunt recomandate, în diverse formule, și în tratamentul diareei și a dizenteriei.
Obținute din semințele plantei Plantago Ovață, Târâtele Integrale de Psyllium conțin atât fibre solubile, cât și fibre insolubile ce sprijină sănătatea întregului sistem gastrointestinal. Târâtele de Psyllium facilitează reglarea tranzitului intestinal, stimulează motilitatea intestinală și previn în mod natural constipația, reduc nivelul colesterolului și al trigliceridelor din sânge, îmbunătățesc digestia și curată colonul.

Mod de administrare:
Recomandare pentru cele mai bune rezultate:
– Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, în timpul meselor.
Sigur pentru folosire îndelungată.
În situații deosebite, la recomandarea medicului sau specialistului, doza poate fi crescută la câte 2 capsule de 3 ori pe zi. În caz de tranzit intestinal întârziat sever, se recomandă utilizarea în combinație cu ORGANIC INDIA Triphală, Digestie și curățare colon.
Sigur pentru Vegani și Vegetarieni – Gluten Free

Precauții:
Nu folosiți dacă alăptați sau sunteți însărcinată fără consultarea unui medic.
Suplimentele alimentare sunt menite să suplimenteze dieta și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată.

Prezentare:
60 capsule