Libifeme Meno 50+, 30 comprimate, Agetis

115.70 lei

LIBIFEME® Meno 50+ tablete conține extracte din plante, fiind 100% natural, extracte care îmbunătățesc fluxul sanguin și sensibilitatea din zona genitală și care sunt bogate în surse naturale de fitoestrogeni, care îmbunătățesc flexibilitatea și hidratarea membranelor mucoaselor și a tenului, reducând și simptomele menopauzei.

Descriere

Libifeme Meno 50+, 30 comprimate, Agetis
Special conceput pentru femeile care se confruntă cu un disconfort intim ridicat, datorită lubrifierii reduse sau lipsei de lubrifiere vaginală provocată de menopauză.

LIBIFEME® Meno 50+ tablete conține extracte din plante, fiind 100% natural, extracte care îmbunătățesc fluxul sanguin și sensibilitatea din zona genitală și care sunt bogate în surse naturale de fitoestrogeni, care îmbunătățesc flexibilitatea și hidratarea membranelor mucoaselor și a tenului, reducând și simptomele menopauzei.

Beneficii:
– crește lubrifierea fiziologică a vaginului
– crește sensibilitatea în zona genitală și senzația de plăcere
– menține elasticitatea țesutului vulvovaginal
În general îmbunătățește lubrifierea mucoaselor și pielii (reduce uscăciunea mucoasei vaginale, a pielii și a gurii).
– asigură o senzație de naturalețe și prospețime
– ajută la lubrifierea vaginului
– asigură un aport de sânge crescut în zona genitală
– protejează împotriva îmbătrânirii și distrugerii celulare

Ingrediente:
Semințe de in (SDG)
Extract de Asafoetida (Ferula asafoetida L.)
Extract de Capere (Capparis spinosa L.)
Vitamina C (L-ascorbic acid) -100% *
Vitamina E (a-tocopherol) -100% *

SEMINȚE DE IN (SDG – Lignans)
Semințele de in au un număr mare de beneficii pentru sănătatea noastră deoarece sunt bogate în fibre, acizi grași Omega-3 și lignani. Lignanii sunt fitoestrogeni, cel mai important fiind SDG (secoisolariciresinol diglucozida). Semințele de in sunt cele mai bogate surse de lignani SDG. Flora intestinală transformă SDG în enterodiol și enterolactonă, care împreună au un efect estrogenic / antiestrogenic mai puternic decât precursorii acestora și care, împreună cu acțiunea puternic antioxidantă, aduc beneficii importante pentru sănătatea femeilor.

ASAFOETIDA
Asafoetida, plantă cunoscută și sub denumirea de „iarba zeilor”, a fost folosită de secole ca binecunoscut afrodisiac natural. Este o sursă bogată de compuși biologic activi. Are o acțiune vasodilatatoare puternică, crescând fluxul de sânge și sensibilitatea în zona genitală. În plus, are proprietăți antioxidante puternice, care sunt benefice pentru o viață sexuală activă
CAPER (Capparis spinosa L.)
Extractul din Capparis spinosa L. conține atât o gamă largă de polifenoli și antocianini, cu efect antioxidant și de detoxifiere, cât și vitamine din grupa B, E, K și acid folic. Este, de asemenea, bogat în fier, sodiu și calciu.

Acțiunea sinergică a Asafoetida și a Caperelor

Un studiu clinic a demonstrat că amestecul sinergic dintre Asafoetida și Capere ajută la:
O lubrifiere fiziologică vaginală crescută
Un aport crescut de sânge în zona genitală ce duce la excitarea sexuală
Efect de protecție celulară prin capacitatea antioxidantă.

VITAMINELE C și E
Datorită acțiunii lor puternic antioxidante, vitaminele C și E minimizează deteriorarea celulelor, reducând astfel efectele negative asupra sănătății femeilor, și mai ales asupra sistemului reproducător al acestora. Aceste vitamine împiedică îmbătrânirea prematură înainte și după intrarea la menopauză.

Mod de administrare:
Luați 1 tabletă dimineața timp de până la 3 luni, sau conform sfatului medicului sau al farmacistului.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Fiecare cutie conține 30 decomprimate, necesarul pentru 1 lună de tratament.
Puteți începe să luați LIBIFEME® Meno 50+ înainte, în timpul sau după ce intrați la menopauză de vreme ce acest medicament contribuie la reducerea simptomelor provocate de scăderea producerii de estrogen de către organism, și, în consecință, îmbunătățesc calitatea vieții!

Atentionari:
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos .

Prezentare:
30 comprimate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.