Moringa pulbere ecologica, 125 g, Niavis

25.00 lei

Moringa pulbere ecologica, 125 g, Niavis Foarte bogată în nutrienţi, Moringa este o adevarată „comoară” pentru sănătatea omului deoarece conţine cantităţi semnificative de proteine şi toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, care nu pot fi produşi de organismul uman şi pe care suntem nevoiţi să îi luăm dintr-o alimentaţie echilibrată şi diversificată.

Descriere

Moringa pulbere ecologica, 125 g, Niavis

Foarte bogată în nutrienţi, Moringa este o adevarată „comoară” pentru sănătatea omului deoarece conţine cantităţi semnificative de proteine şi toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, care nu pot fi produşi de organismul uman şi pe care suntem nevoiţi să îi luăm dintr-o alimentaţie echilibrată şi diversificată.

Ingrediente:
– pulbere din frunze de Moringa (Moringa oleifera)* 100%
* Ingredient provenit din agricultura ecologică

Informatii nutritionale/100g:
Energie………… 1383kj /328kcal
Grăsimi…………4.4g
din care grăsimi saturate…2g
Glucide…………….53g
din care zahăr………………6g
Fibre ……………13g
Proteine………..30g
Sare…………….0.4g

Mod de utilizare:
-se recomandă utilizarea de aproximativ 10-15g/zi (4-5 linguriţe). Ca modalitate de introducere în alimentaţie se poate adaugă în apă, smoothiuri sau sucuri de fructe.

Contraindicaţii:
Sarcină, alăptare, intoleranţă la Moringa.

Atenţionări:
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferenţe între loturi în ceea ce priveşte: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compoziţia, reflectând condiţiile de creştere şi variaţiile sezoniere.

Condiţii de păstrare:
A se păstra cu ambalajul închis într-un loc uscat, întunecat şi la temperatura camerei.

Prezentare:
125g