Ceai Tulsi Original 18 IB Organic India

25.00 lei

Organic India Ceai Tulsi (Busuioc Sfânt) Original, Antistres Natural & Energizant este un produs 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintentice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.

Descriere

Tulsi Original Ceai, 18 plicuri, Organic India
Proprietăți:
Organic India Ceai Tulsi (Busuioc Sfânt) Original, Antistres Natural & Energizant este un produs 100% Certificat Organic și nu conține organisme modificate genetic. Nu conține și nu sunt folosite în niciun stadiu al producției pesticide sintentice, erbicide, îngrășăminte sau alte tratamente chimice.
Există mai multe tipuri de Tulsi, dintre care Tulsi Krishna, Tusși Vana și Tulsi Rama sunt cele mai cunoscute. Fiecare dintre ele are un aspec, un gust și un miros diferit, iar combinația dintre cele trei creează un produs echilibrat, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Cele trei soiuri sacre de Tusși cu mare putere tonică sunt amestecate în Organic India Ceai Tulsi (Busuioc Sfânt) Original, Antistres Natural & Energizant pentru a crea aceasta delicioasă, calmantă, dar în același timp energizantă infuzie cu note citrice de lămâie din Vană, tonuri ușor condimentate de Krishna și profunzimea calmantă a Ramei.

Beneficii:
– Adaptogen puternic, îndepărtează efectele negative ale stresului
– Are efect benefic asupra stărilor de anxietate
– Îmbunătățește starea psihică
– Susține sistemul imunitar
– Crește vitalitatea și rezistența organismului
– Bogat în antioxidanți, încetinește procesele de îmbătrânire prematură
– Reglează metabolismul
– Susține procesele naturale de detoxifiere
– Sprijină digestia

Ingrediente:
Amestec Organic Propriu 1.8g
Amestec Organic Tulsi (Busuioc sfânt):
– Frunză de Tulsi Krishna 40.0%
– Frunză de Tulsi Rama 24.0%
– Frunză de Tulsi Vana 36.0%
În India, Tulsi (cunoscut și sub denumirea de Busuioc Sfânt) este considerat „Regina Plantelor Medicinale” și este venerat ca plantă sacră, cu putere vindecătoare. Tulsi este cultivat în mod tradițional într-un vas de lut în orice casă sau grădină, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt în mod repetat amintite în manuscrise Indiene vechi de până la 5.000 de ani.
În hinduism, Tulsi este văzut ca o zeiță în forma unei plante care a fost înzestrată cu extraordinare puteri spirituale și vindecătoare. Potrivit legendelor, nicio cantitate de aur nu putea cântări mai greu decât puterea Krishnei, însă o singură frunză de Tulși pusă cu dragoste și devotament reușea să încline balanța.
În drumul său dinspre Orient către Europa, Tulsi a devenit cunoscut creștinilor ca Busuioc sacru sau sfânt (denumirea sa botanică fiind Ocimum sanctum).Tulsi a primit denumirea de „Rege al ierburilor” și a devenit parte din ritualurile creștine.
Cercetările moderne au clasificat Tulși ca plantă adaptogenă sau plantă ce susține sistemul imunitar și îndepărtează efectele negative ale stresului sianxietății, crește vitalitatea și rezistența organismului, este energizant, bogat în antioxidanți, sprijină digestia, încetinește procesele de îmbătrânire a organismului, reglează metabolismul, susține procesele naturale de detoxifiere, menține sănătatea tractului respirator, are proprietăți antiinflamatorii.
Tulsi – Busuiocul sfânt, conține acid ursolic, puternic în inhibarea enzimelor producătoare de inflamații COX-2 și eficient în stimularea detoxifierii organismului și reducerea inflamațiilor.

Mod de administrare:
Câte 1 plic de 3 ori pe zi.
Sigur pentru folosire îndelungată.
Recomandare pentru cele mai bune rezultate:
– Turnați apa fierbinte peste plicul infuzie într-o ceașcă mare. Acoperiți pentru 5-10 minute. Pentru ceai cu gheață folosiți 2 plicuri per porție.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Fără gluten – Kosher – Fără cofeina

Precauții:
Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, consultați medicul înainte de consum.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Prezentare:
18 plicuri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.