Apielixir 10 ml, 15 fiole, Apicola Pastoral

68.00 lei

Apielixir 10 ml, 15 fiole, Apicola Pastoral Proprietăți: Este un tonic ideal în stări de epuizare fizică și psihică (stres, examene, competiții) și convalescență, stimulează activitatea cerebrală, susține memoria, oferă energie și vitalitate organismului, reduce senzația de oboseală, are efect antioxidant (protejează celulele împotriva stresului oxidativ), efect antiaging, contribuie la menținerea stări generale de sănătate și a calității vieții.

Descriere

Apielixir 10 ml, 15 fiole, Apicola Pastoral

Proprietăți:
Este un tonic ideal în stări de epuizare fizică și psihică (stres, examene, competiții) și convalescență, stimulează activitatea cerebrală, susține memoria, oferă energie și vitalitate organismului, reduce senzația de oboseală, are efect antioxidant (protejează celulele împotriva stresului oxidativ), efect antiaging, contribuie la menținerea stări generale de sănătate și a calității vieții.

Beneficii:
Este un tonic ideal în stări de epuizare fizică și psihică;
Stimulează activitatea cerebrală;
Susține memoria și procesul de învățare;
Oferă energie și vitalitate organismului;
Reduce senzația de oboseală;
Are efect antioxidant și antiaging;
Susține sistemul imunitar;
Contribuie la menținerea stări generale de sănătate și a calității vieții.
Lăptișorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, care facilitează transmiterea influxului nervos între neuroni. Lăptișorul de matcă conține o gamă largă de substanțe nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esențiali și Acid 10-HDA (acid 10-hidro-2-decenoic).
Propolisul are un conținut ridicat de bioflavonoide, care au puternice proprietăți antibacteriene, ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și la eliminarea radicalilor liberi și a stresului oxidativ.
Mierea poliflora are un conținut bogat de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc) și minerale (Că, Mg, Fe, Bor ajută la sintetizarea vitaminei C), fiind recomandată în alimentația copiilor și a vârstnicilor.
Rădăcină de ginseng coreean (Panax ginseng) are multiple beneficii asupra organismului, datorită conținutului ridicat de ginsenozide: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și a capacității naturale de apărare a organismului, la circulația sangvină normală care ajută funcția cognitivă a creierului, susține capacitatea intelectuală și memoria, susține vitalitatea și vigilența, capacitatea fizică și mentală în perioadele de oboseală, epuizare, slăbiciune și de pierdere a capacității de concentrare, de efort fizic și intelectual susținut; susține funcția sexuală (ajută la menținerea unor relații sexuale bune).
Fructele de acerolă sunt cunoscute pentru conținutul ridicat de vitamina C, care sporește energia și vitalitatea organismului, contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului imunitar, la menținerea sănătății fizice și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de administrare:
Adulți: 1-2 fiole/zi
Copii: 1 fiola/zi de preferință dimineață, cu 15 minute înainte de masă.
Se recomandă cure de 30 de zile.
Se poate utiliza:
– Ca atare: se agită bine fiola înainte de deschidere, se rupe un capăt al fiolei în dreptul benzii albe, se acoperă cu degetul, după care se rupe și celălalt capăt, care apoi se introduce în gură (atenție la marginea ruptă să nu vă răniți cavitatea bucală). Produsul se consumă prin sucțiune sau:
– Se scurge conținutul într-un pahar cu apă.

Ingrediente / fiola de 10ml/12g:
Miere poliflora – 5000mg;
Lăptișor de matcă – 1000mg;
Suc din acerola (Malpighia glabra) (cu conținut >17% vitamina C nativa) – 363mg
Extract din rădăcină de ginseng corean (Panax ginseng) cu min. 5% ginsenozide – 200mg
Extract fluid de propolis cu min. 12% total bioflavonoide – 100 mg
Apă purificată – 5337 mg

Declarație nutrițională:
Valori medii pentru 100g de produs: valoare energetică 703KJ/165kcal, grăsimi 0.11g, din care acizi grași saturați 0.04 g, glucide 39.42g, din care zaharuri 33.5g, fibre sub 0.5g, proteine 1.68g, sare 0.02g.
Vitamina C 40 mg /fiola = 50% din VNR (*Valoare Nutrițională de Referință)

Atenționări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele apicole, copiilor sub 3 ani, persoanelor diabetic și cu intoleranță la fructoză. A se păstra la loc întunecos, ferit de razele directe ale soarelui și umiditate.

Prezentare:
15 fiole x 10ml /12g