Reduceri!

Noni Pur Bio 500 ml

68.88 lei

Sucul de Noni este elaborat din fructul de Noni, cultivat în insulele Pacificului de Sud, mai exact în Tahiti; utilizând metode tradiționale și este un produs de înaltă calitate. Fructul Noni provine de la copacul Morinda Citrifolia, iar sucul său este cunoscut ca fiind de culoare maro-rosiatică. Noni are o savoare puternică și nu e dulce.

Descriere

Noni BIO 100% pur 500 ml

Sucul de Noni este elaborat din fructul de Noni, cultivat în insulele Pacificului de Sud, mai exact în Tahiti; utilizând metode tradiționale și este un produs de înaltă calitate. Fructul Noni provine de la copacul Morinda Citrifolia, iar sucul său este cunoscut ca fiind de culoare maro-rosiatică. Noni are o savoare puternică și nu e dulce.

Fructul Noni conține mai mult de 150 de nutrienți, printre care:

Calciu
Magneziu
Betacaroten
Acid linoleic
Potasiu
Toate vitaminele din grupa B
Prolina
Proteina
Scopelotina (care este cunoscută pentru capacitatea de dilatare a sistemului vascular uman și poate provoca o scădere a tensiunii arteriale)
Fenilananină
Tiroxină
Acid ursolic (ajută la regenerarea și restructurarea fibrelor de colagen, adică are efect regenerativ asupra pielii, pe lângă astea prezintă acțiune antireumatică și antigutoasă; are și efecte diuretice,coleretice și sudorifice).

Sucul Noni este 100% organic, este produsul natural cel mai pur pe care îl putem introduce în corpul nostru.

Mod de utilizare: Adulţi: 30 ml pe zi. Copii mai mici de 16 ani: 15 ml pe zi.

Sucul organic Noni 100% pur ajută la:

Inflamația articulațiilor
Astm și alergii
Îngrijirea pielii
Anti-îmbătrănire
Stomac și digestie
Antioxidanți
Sănătatea femeii și probleme de menopauză
Sistemul imunologic
Cercetările din ultimii ani au demonstrat proprietăți antitumorale (Antocianidina), proprietăți antioxidante, antiinflamatorii, antimicrobiene și anticancerigene.
Beneficii:
Sucul Noni a fost utilizat din timpuri străvechi de acum 2000 de ani în Polinesia, mai exact în medicina populară alternativă, pe care tahitienii o practică și azi. În anii 1920, un medic farmacist pe nume Paul Petard a inclus Noni (Morinda Citrifolia) ca și plantă medicinală într-o enciclopedie “Plante utile din Polinesia-RAAU Tahiti”, un manual de referință și în zilele noastre, utilizat de oameni de știință și botaniști. În această enciclopedie descrie propriile sale studii și observații asupra proprietăților antibiotice, bacterice și antiinflamatorii ale plantei Noni. Medicul Paul Petard menționează mai ales utilizarea sucului de Noni pur 100% în tratamentul tumorilor interne, hipertensiune și diabet.

Alți oameni de știință japonezi, francezi și americani au investigat mai recent Noni și au observat aspectul analgezic al sucului 100% pur Noni care din spusele lor este eficient în problemele cu articulațiile, artrită, osteo-artrită și dureri lombare. Aceste informații nu au intenția de a diagnostica boli.

Proprietățile fructului Noni:
Noni este denumirea populară comună a fructului denumit științific Morinda Citrifolia. Copacul Noni crește pe pămănturi virgine aproape de mare, dă roade tot anul și floarea sa e albă.Fructul matur/copt este aproximativ de mărimea unui cartof dulce și are o culoare galbenă sau albă când e copt. Are gust amar, nu miroase foarte bine și în general este folosit ca supliment alimentar dietetic pentru proprietățile sale nutriționale.

Prezentare: volum net 500 ml