Carpicon Plant supozitoare – Elzinplant, 10 x 1 gr

18.00 lei

Carpicon Plant supozitoare – Elzinplant, 10 x 1 gr. Crema solida cu extract uleios de pufulita, ghimpe si rasina de conifere. Produs natural dermatocosmetic obtinut prin procedee speciale din extracte uleioase de pufulita, ghimpe, busuioc, rasina de conifere si ceara de albine inglobate intr-o baza de unt de cacao.

Stoc epuizat

Descriere

Carpicon Plant supozitoare – Elzinplant, 10 x 1 gr

Crema solida cu extract uleios de pufulita, ghimpe si rasina de conifere. Produs natural dermatocosmetic obtinut prin procedee speciale din extracte uleioase de pufulita, ghimpe, busuioc, rasina de conifere si ceara de albine inglobate intr-o baza de unt de cacao.

Ingrediente:

extract uleios de pufulita (Epilobium parviflorum), ghimpe (Xantium spinosa), busuioc (Basilici herba), rasina de conifere, ceara de albine (Cera flava), unt de cacao (Butyrum cacao).

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite in prepararea produsului:

Extractul uleios de pufulita (Oleum epilobi): Principalele componente: flavonoide (miricitrina, izorcvecitina, cvercitina, guaiaverina, cvercitinobetaDglucoronide),fitosteroli (betasitosteroli si derivati), poliholozide, taninuri, acizi terpenici pentaciclici.

Actiune:

depurativa, astringenta, hemostatica, decongestionanta, antiinflamatoare, antimicrobiana, inhibanta a tumorilor (efect obtinut pe animale de laborator si constatat pe oameni de-a lungul timpului), antiflogistica, antiexudativa si antiedematoasa.

Pufulita este recomandata ca adjuvant in afectiuni ale prostatei (hiperplazie de prostata, cancer de prostata), boli de rinichi, ale cailor urinare, probleme de mictiune, afectiuni hepatice.

Extractul uleios de ghimpe (Oleum xantii):

Principalele componente:

Acizi polifenolcarboxilici (cafeic, clorogenic), taninuri catehice, fitosteroli, saponine triterpenice nehemolitice, flavonoide, lactone (xantatina).

Actiune si utilizari:

Decongestiva in adenonul de prostata, cicatrizanta, dezinfectanta, diuretica, sialogoga, reduce polakiuria, determina retinerea selectiva in organism a electrolitilor (K si Mg) protectori ai miocardului.

Ghimpele (sub forma de extracte apoase, alcoolice, sau uleioase) este utilizat ca adjuvant in afectiuni ale aparatului urinar, adenon de prostata, prostatita, cistopielita, litiaza renala.

Extract uleios de busuioc:

Obtinut prin macerarea partii aeriene a plantei basilici herba

Principalele componente:

ulei eteric (0,21 %) estragol, eugenol, cineol, linalol, derivati fenolici (anetol), hidrocarburi, materii tanate.

Actiune:

antiseptica, antiermetica, antiinflamatoare, antiseptica, antiinfectioasa.

Extract uleios rasina de conifere:

Principalele componente:

acizi terpenici (rezinici) abietic, levopimaric, dextrosapinic acizi aromatici sau alifatici acid benzoic, rezinoli, ceruri, acizi grasi, ulei volatil bogat in a-si bpinen.

Ceara de albine are actiune, antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.

Untul de cacao are actiune emolienta, antioxidanta.

Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman.

Crema solida CARPICONPLANT (produs dermatocosmetic) conditionata sub forma de baghete tronconice (supozitoare) are proprietati decongestive, cicatrizante, antiinflamatoare si poate fi utilizata cu deosebita incredere ca ADJUVANT in tratarea diferitelor afectiuni ale prostatei, hemoroizi, fisuri anale, leziuni cutanate, infectii urinare.

Utilizare: aplicatii locale 1supozitor de 3 ori pe zi (intrarectal).

Prezentare: cutii sau blistere cu 10 baghete tronconice (supozitoare), a 1 gr; 1,5 gr; 2 gr

RECOMANDARI: in cazul in care supozitorul este de consistenta mai moale – acesta se va tine la o temperatura mai mica de 0°C timp de 3-5 minute inainte de utilizare.