Reduceri!

Sare de baie Organic Spa S, 300 g, Pellamar

53.30 lei

Sare – un aditiv unic in conceptul SPA, bazat pe simbolurile spirituale si culturale – contribuie la mentinerea echilibrului hidric la nivelul pielii, are proprietati antibacteriene.

SKU: 6425116020027 Categorie:

Descriere

Sare de baie Organic Spa S, 300 g, Pellamar
Medicina populara valorifica proprietatile curative ale solutiilor saline in numeroase tratamente ale pielii, reumatismului, durerilor musculare, ca antiseptic. Produsul are actiune in mentinerea sanatatii si functiilor pielii, stimuleaza circulatia si, nu in ultimul rand, induce o stare de relaxare si prospetime, contribuind la eliminarea stresului cotidian.

Beneficii:
Extract Pell Amar – actioneaza ca un generator de energie pentru piele – continut bogat de saruri minerale ce ajuta la refacerea rezervei energetice a pielii stresate, are efect de lunga durata in hidratarea epidermei care isi recapata aspectul sanatos, devine luminoasa si ferma, concentreaza toate proprietatile benefice ale solutiei saline din care provine.
Sare – un aditiv unic in conceptul SPA, bazat pe simbolurile spirituale si culturale – contribuie la mentinerea echilibrului hidric la nivelul pielii, are proprietati antibacteriene.Utilizare:
Se introduce in apa din cada 1 pliculet. Efervescenta contribuie la uniformizarea principiilor active si la crearea unui pH favorabil pentru piele.
Testele dermatologice au demonstrat o tolerare perfecta a produsului.

Ingrediente:
Aqua, Maltodextrin, Caffeine, Paullina Cupana Seed Extract, Carnitine, Cysteic Acid, Pantetheine Sulfonate, Microcristalline Cellulose, Polyacrylamide C13-14-isoparaffin, Laureth-7, Ethanol, Menthol/Silica, Pell Amar Extract, Dimethicone, Gelatin, Accacia Senegal Gum, Ethylhexylglycerine/Phenoxyethanol.
Nu contine parabeni si agenti de parfumare.

Prezentare:
300 g