Roll-On Relief cu Uleiuri Esențiale Pure Organice ECOCERT 11 ml | Amestec de Alinare Rapidă SOiL

29.00 lei

SOiL Roll-On Relief cu Uleiuri Esențiale Pure Organice ECOCERT 11 ml | Amestec de Alinare Rapidă

Descriere

SOiL Roll-On Relief cu Uleiuri Esențiale Pure Organice ECOCERT 11 ml | Amestec de Alinare Rapidă
Amestec Certificat Organic ECOCERT
11ml
Proprietăți
Calmează iritațiile pielii cauzate de mușcăturile de insecte, tăieturi sau zgârieturi.
Efect de îndepărtare a insectelor.

Ingrediente
Ulei de Glycine Soja (Boabe de Soia)*, Ulei de Sesamum Indicum (Semințe de Susan)*, Tocopherol, Ulei esențial de Lavandula Angustifolia (Lavandă)*, Ulei esențial de Eucalyptus

Smithii (Eucalipt)*, Phytosterol de Melaleuca Alternifolia (Ulei de Arbore de Ceai)*, Ulei de Helianthus Annuus Seed Oïl (Floarea Soarelui).

*Ingrediente din agricultură ecologică
Descriere
Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile esențiale SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.

Acest produs este special conceput pentru aromoterapie practică. SOiL Roll-On Relief conține un amestec sinergic de uleiuri esențiale organice amestecate într-o bază de ulei de soia și ulei de susan presate la rece. Acestea au fost diluate la concentrația potrivită pentru a fi eficiente atunci când sunt aplicate pe punctele de puls sau în zonele afectate. Ambalajul de dimensiuni reduse asigură o aplicare ușoară și portabilitate atunci când călătoriți.
Mod de utilizare
ATENȚIE

A nu se administra intern. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

Se aplică pe piele, pe punctele de puls de pe corp și pe zonele iritate pentru alinare instantanee. Punctele de puls sunt punctele de pe corp unde există un grad mai ridicat de sensibilitate a pielii. Această sensibilitate se datorează faptului că un anumit nerv sau un vas de sânge este mai aproape de piele. Punctele de impuls pot fi găsite pe glezne, în spatele genunchilor, de o parte și de alta a osului pubian, în interiorul coatelor, de o parte și de alta a gâtului, la încheietura mâinii, în zona tâmplelor, în zona dintre sâni sau în zona dintre degetul mare și degetul arătător.
Certificări
SOiL Roll-On Relief cu Uleiuri Esențiale Pure Organice ECOCERT 11 ml | Amestec de Alinare Rapidă este certificat organic de către ECOCERT.