Lăptișor de Matcă Pur 10g/25g/50g/100g Api Vitalis

Laptisorul de matca pur BIO este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.

SKU: Nu se aplică Categorie:

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Laptisorul de matca pur BIO este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.

Laptisorul de matca pur BIO este un produs biologic exceptional, avand urmatoarea compozitie:

Apa, in jurul valorii de 66%
Glucide (15%) in special fructoza si glucoza
Protide ( intre 13% – 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere.

O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa.
De asemenea, laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina
– Acizi grasi in diverse forme (intre 3% si 6 %)
– Minerale (1,5%) si oligoelemente cum ar fi: calciul, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu si sulf
– Vitaminele A, C, D, E., printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante.

Laptisorul de matca este produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (vitamina antistres), indispensabila pentru buna desfasurare a unor numeroase functii organice.
– Acid 10 HDA: substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator.
– Acetilcolina: neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus
-Aceasta compozitie deosebit de bogata constituie un concentrat nutritiv miraculos, foarte complex, care permite o dezvoltare rapida a larvelor de albina.
-De asemenea, un fapt cu totul extraordinar este ca reginele, hranite pe durata intregii lor existente exclusiv cu lmp, se dezvolta mult mai repede si au o durata de viata de 5-6 ani, comparativ cu albinele lucratoare care au o viata activa de aproximativ 45 de zile. Si este demn de retinut ca in tot acest interval de 5-6 ani, regina depune peste 2000 de oua zilnic.
-Un cercetator american spunea, referitor la rapiditatea dezvoltarii larvei care va deveni pana la urma regina coloniei de albine, ca -Aceasta crestere este superioara intr-o zi, tinand seama de dimensiunea sa, celei a unui vitel intr-un an intreg-, ceea ce ne poate releva puterea extraordinara a acestui concentrat biologic miraculos.

MOD DE ADMINISTRARE:
-Adulti: -In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri: Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului- cura intensiva. Studii numeroase au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al laptisorului de matca pur. Astfel de efecte au fost atribuite laptisorului de matca avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi. Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4 grame/zi

Mod de pastrare al produsului:

in ambalajul original, sigilat, intre 0-20 de grade C
dupa desigilare se va pastra la o temperatura intre 0-5 grade C

Produsele Api Vitalis reprezinta garantia calitatii!

Informații suplimentare

Gramaj

10 g, 100 g, 25 g, 50 g