PDFImprimareE-mail

Ulei Armurariu 50ml/100ml/200ml Solaris Plant

Armurariul este denumit si trifoiul de lapte si se prezinta ca o buruiana cu frunzele verzi si lucioase, cu florile rosii sau mov. Din semintele plantei se obtine uleiul de armurariu presat la rece care este un produs valoros datorita proprietatilor sale medicinale extraordinare. Datorita lor uleiul de armurariu a ajuns sa fie utilizat in intreaga lume atat in tratamente medicale cat si drept produs cosmetic.
Rating: Nu a fost evaluat încă
Specificatii
Pret:
Prețul de vânzare: 11,80 lei

solaris16
  • solaris16

Descriere

Ulei Armurariu 50ml/100ml/200ml Solaris Plant

Armurariul este denumit si trifoiul de lapte si se prezinta ca o buruiana cu frunzele verzi si lucioase, cu florile rosii sau mov. Din semintele plantei se obtine uleiul de armurariu presat la rece care este un produs valoros datorita proprietatilor sale medicinale extraordinare. Datorita lor uleiul de armurariu a ajuns sa fie utilizat in intreaga lume atat in tratamente medicale cat si drept produs cosmetic.

Principalele elemente componente ale uleiului de armurariu:

  • Un element important al uleiului de armurariu este silimarina. Aceasta este un complex de substante antioxidante (solidianin, silibina, etc) care fac ca produsul sa aiba puternice proprietati hepatoprotectoare.
  • Uleiul de armurariu contine substante carotenoide si vitamine (E, B, D, K).
  • Cuprinde amine biogene si substante flavonoide (cum este de exemplu quercetinul).
  • De asemenea are micro si macro-elemente: magneziu, potasiu, fier, mangan, calciu, seleniu, zinc, vanadiu, aluminiu, cupru, crom, si altele.
  • Nu lipsesc acizii grasi polinesaturati de tipul celui linoleic (Omega-6), dar si acid oleic (Omega-9).
  • De asemenea are in compizitia sa acid palmitic, acid behenic, acid arahidic.
  • Foarte importanta este clorofila din planta care accelereaza procesul de vindecare al ranilor si nu numai.

Proprietatile si utilizarile uleiului de armurariu:

Uleiul de armurariu are proprietati foarte bune asupra functiei hepatice, reduce inflamatiile ficatului, ajuta la detoxifierea ficatului, protejeaza si creste rezistenta membranelor celulelor hepatice. Ajuta la regenerarea hepatocitelor care sufera deteriorari din cauza substantelor toxice, a consumului de alcool in exces. Aceste proprietati se datoreaza activitatii substantelor antioxidante din compozitia lui, a vitaminelor C si E, a complexului de silimarina.

De asemenea are efect imunomodulator, antibacterian, antiinflamator, antialergic, coleretic, analgezic.

Datoria acizilor grasi polinesaturati Omega-6 si Omega-9, uleiul de armurariu ajuta in mentinerea echilibrului hormonal, in reglarea metabolismului lipidic si astfel este imbunatatita activitatea altor sisteme din organism. Spunem acest lucru deoarece se stie ca un bun echilibru hormonal este necesar pentru functionarea normala a sistemului endocrin, cardiovacular, de reproduce si digestiv. De asemenea acesti acizi imbunatatesc aspectul pielii, ajuta la indepartarea substantelor nocive din organism.

El a devenit un produs foarte important in medicina traditionala fiind folosit in tratamentul bolilor ficatului si vezicii biliare. Ajuta in cazuri de hepatita, ciroza, litiaza biliara, dischinezie biliara, boli de ficat gras, leziuni hepatice toxice.

De asemenea, imbunatateste digestia si ajuta in tratamentul afectiunilor tractului gastro-intestinal datorita continutului de vitamine, minerale, substante flavonoide, dar si proprietatilor coleretice, antibacteriene si antiinflamatorii.

Este folosit in tratamentul ulcerului gastric si duodenal, enterocolitei, gastritei, constipatiei.

Prin continutul de vitamine A si E, de substante flavonoide, mangan, magneziu si clorofila, uleiul de armurariu are efect excelent asupra sistemului cardiovascular, respirator, endocrin, digestiv, intensifica procesul de vindecare a ranilor si a altor leziuni de pe suprafata pielii.

Prin vitamina A si E previne imbatranirea prematura a organismului, previne bolile infectioase dar si cancerul, amelioreaza inflamatiile din organism, imbunatateste vederea si aspectul pielii.

Vitamina K este numita si vitamina antihemoragica deoarece are o functie importanta si anume aceea de coagulare a sangelui, astfel prevenind hemoragiile interne si sangerarile intense. Aceasta vitamina exista si in compozitia uleiului de armurariu.

Prin vitamina D acest ulei ajuta la asimilarea calciului si fosforului in organism, la buna functionare a inimii, a glandei tiroide, la intarirea sistemului imunitar.

De asemenea vitamina B are un rol important in organism, este benefica pentru toate sistemele acestuia (cardiovascular, muscular, nervos, endocrin, etc), este implicata in sinteza proteinelor, etc.

Uleiul de armurariu ajuta la reglarea nivelului de glucoza din sange deoarece contine magneziu, seleniu, zinc si mangan – substante minerale ce sunt necesare sintezei hormonului de insulina din pancreas.

Uleiul de armurariu este eficient in buna functionare a vaselor de sange si a inimii. Imbunatateste sistemul cardiovascular, scade tensiunea arateriala si nivelul colesterolului din sange, elimina spasmele de la nivelul vaselor de sange, previne formarea placilor aterosclerotice ce sunt extrem de periculoare pentru viata omului, reduce riscul de a suferi de tromboza, protejeaza inima de inflamatii si atacul daunator al radicalilor liberi. Toate acestea se datoreaza continutului de acizi grasi (oleic si linoleic), vitamina E, substante flavonoide, vitamina A si E, mangan, zinc, seleniu si magneziu.

Acest produs natural este bun in tratamentul bolilor ginecologice. Are aplicatii in cazuri de eroziune de col uterin, boli inflamatorii ale organelor genitale la femei, menopauza, vaginita.

De asemenea, uleiul de armurariu este recomandat in tratamentul bolilor de la nivelul gatului, cavitatii bucale si urechilor. Este eficient in tratamentul bolii parodontale, stomatitei, gingivitei, la vindecarea rapida a plagilor chirurgicale, bolilor gingiilor, amigdalitei, faringitei, rinitei atrofice nazale, in calmarea durerilor de la nivelul gingiilor.

Prin proprietatile antiinflamatorii, analgezice si antibacteriene este eficient in vindecarea bolilor de piele si leziunilor traumatice de la nivelul acesteia. Vindeca rapid ranile, arsurile, eruptiile pielii, este eficient in cazuri de psoriazis, hiperkeratoza, eruptii alergice, eczeme, acnee, neurodermite.

Poate fi utilizat cu incredere in dietele pentru diabet zaharat, pentru scaderea in greutate, pentru detoxifierea organismului, pentru combaterea alcoolismului, pentru refacerea organismului dupa tratamente de chimioterapie si radioterapie, dupa boli grave si operatii chirurgicale.

Uleiul de armurariu consolideaza sistemul imunitar, previne aparitia tumorilor canceroase. Aceasta se datoreaza mai ales continutului mare de antioxidanti, vitamine, minerale si substante flavonoide. Astfel se explica proprietatile sale deosebite imunomodulatoare.

Uleiul de armurariu vindeca anemia, el are substante ce sunt eficiente in sinteza hemoglobinei. Dintre acestea amintim vitamina B, cuprul, zincul, fierul, manganul si altele.

Uleiul de armurariu imbunatateste vederea, previne bolile oculare. El contine multe vitamine (A, E, B, D) si minerale ce sunt foarte importante pentru ochi.

In cosmetica acest produs natural are numeroase aplicatii:

  • Poate fi utilizat in prepararea multor creme, balsamuri, masti pentru fata, poate fi folosit pentru masaj in combinatie cu alte uleiuri esentiale (de migdale, piersici, caise, etc) in aromaterapie.
  • Mentine elasticitatea pielii si flexibilitatea acesteia, hraneste tesuturile, calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii, o protejeaza de atacul alergenilor, imbunatateste aspectul pielii si combate ridurile.
  • Uleiul de armurariu ajuta la refacerea pielii ce a fost afectata de atacul radiatiilor chimice, termice, ultraviolete. Vindeca acneea si previne dezvoltarea acesteia. De asemenea previne formarea celulitei prin intensificarea circulatiei sangelui.
  • Are efect benefic asupra unghiilor, le regenereaza si intareste.
  • Combate caderea parului, ajuta la cresterea acestuia si ii ofera stralucire.

Uleiul de armurariu se pastreaza in loc uscat, intunecat, la cel mult 25 grade Celsius.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.