Ulei Migdale Dulci /MARASCA 10ml/50ml/100ml/250ml Solaris Plant
PDFImprimareE-mail

Ulei Migdale Dulci /MARASCA 10ml/50ml/100ml/250ml Solaris Plant

Uleiul de migdale dulci este folosit in cosmetica inca de pe vremea frumoasei egiptence Cleopatra. Astazi, este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele.
Rating: Nu a fost evaluat încă
Specificatii
Pret:
Prețul de vânzare: 6,00 lei

ulei-migdale-dulci-10ml-50ml-100ml-solaris
  • ulei-migdale-dulci-10ml-50ml-100ml-solaris

Descriere

Ulei Migdale Dulci /MARASCA 10ml/50ml/100ml/250ml Solaris Plant

Caracteristici: Ulei obtinut prin presarea la rece a migdalelor. Uleiul este apoi decantat si filtrat printr-un filtru de bumbac natural.
Cantitate: 10ml / 50ml / 100ml.

Actiune:
BENEFICII:

  •  uz intern: tract digestiv, inima
  •  uz extern: tratamente de infrumusetare a pielii

 

Utilizare: terapeutic, alimentar sau cosmetic.

 

Uleiul de migdale dulci este folosit in cosmetica inca de pe vremea frumoasei egiptence Cleopatra. Astazi, este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele.

ulei de migdaleUleiul de migdale dulci este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi importanti. Reduce ridurile, inmoaie zonele uscate, relaxeaza, revigoreaza si hraneste pielea. Proprietatile sale de tonifiere si antiimbatranire il fac ideal ca ulei de masaj pentru fata si corp. Este un ulei usor ce nu se absoarbe imediat in piele, insa nici nu o lasa grasa.

Uleiul de migdale este usor de recunoscut datorita tentei sale incolor-galbuie si a mirosului de migdale. Folosit zilnic, acesta participa la hidratarea si regenerarea pielii. Poate ca ati observat deja faptul ca in lista cu ingrediente a diverselor produse cosmetice apare si uleiul de migdale.

Cum foloseau egiptenii uleiul de migdale dulci?

 

Uleiul de corp a fost o parte importanta din ritualul de frumusete al femeilor din Egipt. Ele isi masau pielea cu ulei de rozmarin, migdale, lavanda si de aceea erau mereu radiante. Uleiul esential de migdale era folosit si drept crema pentru zona de sub ochi. Pentru a-si ingriji parul, egiptencele amestecau cantitati egale de ulei de cocos si ulei de migdale. Foloseau aceasta potiune magica si parul lor devenea puternic si stralucitor. Nu in cele din urma, egiptencele aveau o solutie si pentru riduri. Pentru o crema excelenta impotriva ridurilor ele amestecau o lingurita de ulei de migdale dulci cu doua picaturi de ulei esential de boswellia. Patura de sus a societatii din Egiptul antic folosea uleiul de migdale si pentru prepararea unui unguent de masaj alaturi de miere, vin si scortisoara.

Ulei de migdale dulci pentru ten/piele

 

Pentru ca are o formula apropiata de cea a sebumului produs de pielea noastra, uleiul de migdale poate fi folosit pentru demachierea fetei, inclusiv a zonei din jurul ochilor, si chiar pentru hidratarea tenului deoarece dupa utilizare nu lasa pielea imbibata in grasime.

Este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel cu tendinta de ingrasare tocmai pentru ca seamana la textura cu sebumul produs in mod natural de piele. Totusi, pentru persoanele cu ten gras, este indicata doar demachierea cu acest ulei.

Acest ulei miraculos este perfect si pentru tratarea cearcanelor sau hidratarea buzelor.

Continutul ridicat de acizi linoleici si oleici fac uleiul de migdale dulci extrem de valoros in ingrijirea pielii. Atunci cand este continut in formulele cremelor de ingrijire a pielii sau este masat pe corp poate avea efecte precum imbunatatirea circulatiei limfei gratie masajului usor necesar pentru a fi absorbit in piele, redarea stralucirii pielii, emolierea intensa si profunda a pielii, scaderea iritatiilor si a inflamatiilor prezente pe piele, prevenirea vergeturilor, incetinirea procesului de imbatranire a tegumenului, netezirea ridurilor.

Trebuie sa fiti atente cu cantitatea de ulei de migdale pe care o aplicati pe ten. Ganditi-va ca el se va intinde si astfel turnati foarte putin in palma, intindeti-l pe piele si apoi, daca mai este nevoie, repetati aplicarea.

Ulei de migdale dulci pentru par

Uleiul de migdale poate fi folosit si pentru hidratarea si revigorarea parului facandu-l mai stralucitor, mai rezistend si prevenind caderea acestuia. Este suficient sa puneti cateva picaturi pe varful degetelor si sa va masati scalpul iar firul de par se va intari si va deveni mai puternic. Ajuta de asemenea la eliminarea matretii.

Alte intrebuintari

Uleiul de migdale dulci poate fi folosit si intern pe post de laxativ usor si noniritant, in calmarea tusei, pentru calmarea intoxicatiilor digestive, sarcina si alaptare, demineralizare, litiaza urinara, imunitate scazuta, convalescenta. Poate de asemenea ajuta la stimularea vederii si imbunatatirea memoriei.

 

 

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.